Grafitti kan findes både ude og inde

HydroClean fjerner det, uanset hvor det sidder

Hvad er graffiti?

Grafitti kan findes både ude og inde. HydroClean fjerner det, uanset hvor det sidder.

Grafitti består af en mængde farver, sværter og lakker. Der er desværre en stigende tendens til, at de unge selv blander deres egne produkter, således at disse bliver meget svære at fjerne.

Grafitti er oftest 1 ud af 3 varianter. Der er ”tags”, som er små tegninger eller tekster.

Der er også ”Throw-Ups”, der er store graffitier, men hvor teksten ikke er fyldt ud med farve. Der er oftest kun med en kulør.

Pieces (Som du ser på denne side) er den værste form for graffiti. Her er der tegnet som i et ”Throw-Up”, men herefter er teksten fyldt ud med farve. Dette er også de store kendte tegninger med mange kulører.

Abonnementsordninger

Hydroclean har flere abonnementer, der dækker alle behov. Kan I ikke bruge et af vores standard abonnementer, laver vi et, der er skræddersyet til jer.

Vores mest almindelige abonnement giver en rigtig god dækning, til markedets billigste pris.

Din ejendom skal beskyttes med anti-graffiti, før I kan få et abonnement.
Når ejendommen er beskyttet, er du sikret mod uforudsete udgifter.
Hvis der kommer Graffiti, kontakter du os, og så garanterer vi, at vi kommer inden for 48 timer – Normalt er vi der inden for 12-24 timer.

Du binder dig ikke for nogen periode

Du kan hente vores folder her, hvis du vil vide mere om Antigraffiti-behandling og abonnementer

Vores 10 år gamle fliseterrasse er…

Vores 10 år gamle fliseterrasse er blevet lige så flot, som da den var nylagt. Hydro Clean får vores bedste anbefalinger.

Uovertruffen service fra HydroClean

Jeg har sjældent oplevet så fantastisk service og så stor imødekommenhed og professionalisme. Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med HydroClean. Hvis du har en bolig eller bor i et område, hvor I ønsker at sikre jer mod graffiti, så tag fat i HydroClean. De kender alt til de udfordringer, der kan være med at få opstartet en større afrensning og en efterfølgende abonnementsordning, og strækker sig meget langt for at hjælpe bedst muligt. Kan varmt anbefales!

Kan anbefales

Hurtige og effektive. Fair priser. Vi stod med en helt nymalet lys facade og blev anbefalet HydroClean ift. beskyttelse mod graffiti. De kom ud med det samme, hvilket har gjort vi nu er mere rolige ift vores nymalede butiksfacade, da vi også har et abonnement hos dem nu.

Få et uforpligtende tilbud

© Copyright - HydroClean ApS