Vi sikrer at al graffitien forsvinder uden skygger og pletter

Vi giver altid fast pris, fast tid og garanti

Fjernelse af graffiti

Når vi fjerner graffiti sikrer vi selvfølgeligt, at al graffitien forsvinder uden skygger og pletter. Vi giver altid fast pris, fast tid og garanti.

Fjernelse af Graffiti er ikke ”bare lige”. Resultatet er i høj grad afhængigt af viden og erfaring. Vores tekniske chef har som den eneste i Danmark over 26 års erfaring med fjernelse af graffiti.
En anden hjørnesten er kendskab til den rette kemi. Til dagligt anvender vi 43 forskellige typer kemi for at få den optimale effekt. På den måde minimerer vi belastningen på overfladen.

Du er således altid sikret det bedst resultat. Der er mange gode grunde til, at vi kun har 5 stjerner på TrustPilot.

Anti-graffiti-behandling

Tryk her, for at se og hente vores folder om beskyttelse og abonnemneter

En anti-grafitti-behandling går ud på, at man beskytter et emne eller en facade både mod fremtidig grafitti men også mod snavs og andre partikler.

Ved behandlingen påføres der er et tyndt sukkerlag tilsat aktive stoffer. Hvis der bliver malet grafitti på ejendommen eller emnet, er det være muligt at skyllemalingen ned, frem for at spuleden.

Det giver også mindre slid og nedbrydning af emnet, og der spares på brugen af kemikalier. Efter afrensningen påføres der fornyet beskyttelse.

En Anti-Graffiti Behandling giver adgang til at tegne et abonnement: For et fast lavt månedligt beløb er man sikret imod kommende graffitiangreb.

Vores 10 år gamle fliseterrasse er…

Vores 10 år gamle fliseterrasse er blevet lige så flot, som da den var nylagt. Hydro Clean får vores bedste anbefalinger.

Uovertruffen service fra HydroClean

Jeg har sjældent oplevet så fantastisk service og så stor imødekommenhed og professionalisme. Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med HydroClean. Hvis du har en bolig eller bor i et område, hvor I ønsker at sikre jer mod graffiti, så tag fat i HydroClean. De kender alt til de udfordringer, der kan være med at få opstartet en større afrensning og en efterfølgende abonnementsordning, og strækker sig meget langt for at hjælpe bedst muligt. Kan varmt anbefales!

Kan anbefales

Hurtige og effektive. Fair priser. Vi stod med en helt nymalet lys facade og blev anbefalet HydroClean ift. beskyttelse mod graffiti. De kom ud med det samme, hvilket har gjort vi nu er mere rolige ift vores nymalede butiksfacade, da vi også har et abonnement hos dem nu.

Få et uforpligtende tilbud

© Copyright - HydroClean ApS