HydroClean har leveret et betydeligt antal afrensninger af bygninger og andre emner

Højtryk og varme eller ej?

Hos HydroClean har vi leveret et betydeligt antal afrensninger af bygninger og andre emner. Alle varierer i krav og beskaffenhed. Vi kan således håndtere forskellige former for afrensning; alt fra facaderens til fliserens mv. Nogle overfalder klarer meget højt tryk samt temperaturer, hvor andre overfalder kan være mere skrøbelige. Hos Hydroclean ved vi, at alle opgaver ikke er ens og vi tager naturligvis højde for den individuelle facaderens.

Facaderens af topkvalitet

Vores erfaring med facadeafrensning gør, at ejendommen ikke påvirkes unødigt, samtidigt med at den fremstår pæn og ensartet. Vi har egne specialanlæg samt egne lifte til at sikre det bedste resultat.

Behandlingen foregår oftest ved en nedvaskning med forskellige miljøvenlige kemikalier, hvorefter ejendommen højtryksrenses med op til 300 Bar og med overophedet vand på 130 grader.

Fast og konkurrencedygtig pris

HydroClean giver altid en fast og konkurrencedygtig pris på et dokumenteret resultat. Vi laver en renseprøve et diskret sted, for at dokumentere, hvordan det endelige resultat vil blive. Der er derfor ingen tvivl om hverken aftalt produkt eller pris.

En afrensning kan følges op med en behandling mod alger eller forskellige forseglinger og ”Stay Clean”-systemer, hvorved ejendommen vil fremstå pæn og ren i op til 10 år efter behandlingen. Se mere herom under menupunktet Imprægnering og beskyttelse.

Andre former for afrensning

Ønskes der ikke en afrensning, hvor facaden eller emnet bliver skadet af behandlingen, findes der et stort antal alternativer ofte i form af kemiske løsninger.

Vi leverer skræddersyede specielle løsninger inden for afrensning af murværk samt andre overflader, og importerer ofte nye specialprodukter fra udlandet, for at løse specialopgaver.

I visse tilfælde kan der være behov for, at en sej eller gummiagtig hinde bliver raspet af i kombination med de andre løsninger I de fleste af disse tilfælde kan løsningen være en vandbaseret rensninger men meget fine mængder sand, der kan fjerne belægningen, uden at skade facaden. Eksempler på dette kan være gul maling på vej- og kantsten, eller fjernelse af rust på f.eks. skibscontainere, der er behandlet med specielle og modstandsdygtige malinger.

Ring og spørg, så hjælper vi med en løsning

Vores 10 år gamle fliseterrasse er…

Vores 10 år gamle fliseterrasse er blevet lige så flot, som da den var nylagt. Hydro Clean får vores bedste anbefalinger.

Uovertruffen service fra HydroClean

Jeg har sjældent oplevet så fantastisk service og så stor imødekommenhed og professionalisme. Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med HydroClean. Hvis du har en bolig eller bor i et område, hvor I ønsker at sikre jer mod graffiti, så tag fat i HydroClean. De kender alt til de udfordringer, der kan være med at få opstartet en større afrensning og en efterfølgende abonnementsordning, og strækker sig meget langt for at hjælpe bedst muligt. Kan varmt anbefales!

Kan anbefales

Hurtige og effektive. Fair priser. Vi stod med en helt nymalet lys facade og blev anbefalet HydroClean ift. beskyttelse mod graffiti. De kom ud med det samme, hvilket har gjort vi nu er mere rolige ift vores nymalede butiksfacade, da vi også har et abonnement hos dem nu.

Få et uforpligtende tilbud

© Copyright - HydroClean ApS