Imprægnering & beskyttelse

Imprægnering

Imprægnering er en beskyttende behandling af overfladen der gør, at snavs, forurening, kemiske påvirkninger mm. ikke kommer i berøring med selve overfladen. Dette giver mange fordele – både økonomisk og kosmetisk.

Hydroclean har mange års erfaring med at imprægnere og beskytte af alle typer emner: Ejendomme, Skurvogne, Cykelskure, Elskabe, skraldespande mm.

Der findes over 100 virksomme produkter på markedet, der alle er specialiserede mod bestemte overflader, holdbarhed, egenskaber og beskyttende effekter.

Der er altid tale om individuelle omstændigheder, hvorfor der ikke er nogen fast standardløsning. Vi rådgiver altid om den specifikke opgave, så vi finder den bedste løsning til opgaven.

Vi laver altid prøver for kunden og leverer ydelsen på Aftalt: Pris, Kvalitet og Tid.

Beskyttelsen afhænger meget af hvilke egenskaber man ønsker at opnå ved at beskytte. Dette afhænger igen af hvilke materialer, hvilken funktion samt hvilket miljø, som emnet befinder sig i.

En beskyttelse sikrer, at en facade eller et emne vil få en væsentlig længere holdbarhed, ligesom den vil fremstå væsentligt pænere. Man kan således udsætte vedligeholdelsesarbejder på en ejendom i mange år, da denne ikke kommer en direkte kontakt med vejrliget.

Hvad leverer vi og hvorfor?

Færdige og holdbare Løsninger: Vi leverer kun færdige løsninger, og vi sikrer, at det er en langtidsholdbar løsning, som kunderne har glæde af i mange år.
Såfremt en løsning ikke lever op til branchens krav og standarder, vil den selvfølgeligt blive lavet om uden beregning.

Miljø: Næste alle vore produkter er biologisk nedbrydelige, og vil blive fortyndet eller nedbrudt i løbet af 24 – 48 timer. Der er således ingen risiko for, at en behandling ødelægger miljøet. Vi vil også kunne arbejde i eksisterende grønne miljøer, uden at ødelægge disse.

Algebeskyttelse

Algebeskyttelse kan bestå af 2 behandlinger. Enten en Hedvands- eller højtryksbehandling (Se dette menupunkt) eller en passiv behandling, hvor der påføres et algedræbende middel. Midlet kan påføres uafhængigt af en kraftig højtryksrensning eller i kombination med en sådan.

Efter påføring dræbes mos, alger og belægninger af flisepest. Disse vil så blive skyllet bort af regn, sne og andet i løbet af 3-6 måneder.
Ved kraftige angreb kan man enten gentage behandlingen eller hjælpe den blidt med en forsigtig nedfejning med en blød kost.

Hvad kan beskyttes?

Der er stort set ingen grænser for, hvilke overflader man kan beskytte. Man kan arbejde på både sugende og ikke sugende overflader.

Man kan påføre imprægnering ind med klude, skrubbe ind, bruge det i forbindelse med en højtryks-behandling, eller blot sprøjte det på med en almindelig malersprøjte.

Der kan i enkelte tilfælde forekomme mindre farveændringer, hvis det er et stærkt sugende materiale.
Vi laver altid en behandlings og imprægneringsprøve på et lille areal for at se, hvilken slut-effekt det har.
Det giver også mulighed for at se, hvordan det færdige resultat vil fremstå.

Vores 10 år gamle fliseterrasse er…

Vores 10 år gamle fliseterrasse er blevet lige så flot, som da den var nylagt. Hydro Clean får vores bedste anbefalinger.

Uovertruffen service fra HydroClean

Jeg har sjældent oplevet så fantastisk service og så stor imødekommenhed og professionalisme. Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med HydroClean. Hvis du har en bolig eller bor i et område, hvor I ønsker at sikre jer mod graffiti, så tag fat i HydroClean. De kender alt til de udfordringer, der kan være med at få opstartet en større afrensning og en efterfølgende abonnementsordning, og strækker sig meget langt for at hjælpe bedst muligt. Kan varmt anbefales!

Kan anbefales

Hurtige og effektive. Fair priser. Vi stod med en helt nymalet lys facade og blev anbefalet HydroClean ift. beskyttelse mod graffiti. De kom ud med det samme, hvilket har gjort vi nu er mere rolige ift vores nymalede butiksfacade, da vi også har et abonnement hos dem nu.

Få et uforpligtende tilbud

© Copyright - HydroClean ApS