Kontakt
os

Imprægnering

Imprægnering er en beskyttende behandling af overfladen der gør, at snavs, forurening, kemiske påvirkninger mm. ikke kommer i berøring med selve overfladen. Dette giver mange fordele – både økonomisk og kosmetisk. 

Hydroclean har mange års erfaring med at imprægnere og beskytte af alle typer emner: Ejendomme, Skurvogne, Cykelskure, Elskabe, skraldespande mm. 

Der findes over 100 virksomme produkter på markedet, der alle er specialiserede mod bestemte overflader, holdbarhed, egenskaber og beskyttende effekter. 

Der er altid tale om individuelle omstændigheder, hvorfor der ikke er nogen fast standardløsning. Vi rådgiver altid om den specifikke opgave, så vi finder den bedste løsning til opgaven. 

Vi laver altid prøver for kunden og leverer ydelsen på Aftalt: Pris, Kvalitet og Tid. 

Beskyttelsen afhænger meget af hvilke egenskaber man ønsker at opnå ved at beskytte. Dette afhænger igen af hvilke materialer, hvilken funktion samt hvilket miljø, som emnet befinder sig i. 

En beskyttelse sikrer, at en facade eller et emne vil få en væsentlig længere holdbarhed, ligesom den vil fremstå væsentligt pænere. Man kan således udsætte vedligeholdelsesarbejder på en ejendom i mange år, da denne ikke kommer en direkte kontakt med vejrliget.