Kontakt
os

Højtryk og varme eller ej?

HydroClean har leveret et betydeligt antal afrensninger af bygninger og andre emner, der varierer i krav og beskaffenhed. De kan således tåle forskellige former for afrensning. Nogen klarer meget højt tryk samt meget høje temperaturer, andre gør ikke.

Erfaringen gør, at ejendommen ikke påvirkes unødigt, samtidigt med at den fremstår pæn og ensartet. HydroClean har egne specialanlæg samt egne lifte til at sikre det bedste resultat.

Behandlingen foregår oftest ved en nedvaskning med forskellige miljøvenlige kemikalier, hvorefter ejendommen højtryksrenses med op til 300 Bar og med overophedet vand på 130 grader.

HydroClean giver altid en fast og konkurrencedygtig pris på et dokumenteret resultat. Vi laver en renseprøve et diskret sted, for at dokumentere, hvordan det endelige resultat vil blive. Der er derfor ingen tvivl om hverken aftalt produkt eller pris.

En afrensning kan følges op med en behandling mod alger eller forskellige forseglinger og ”Stay Clean”-systemer, hvorved ejendommen vil fremstå pæn og ren i op til 10 år efter behandlingen. Se mere herom under menupunktet Imprægnering og beskyttelse.