Kontakt
os

Om Hydroclean

HydroClean er på kort tid blevet en af de største operatører på graffitiområdet, og en betydelig leverandør inden for facade-vedligehold og -afrensning samt algefjernelse på tage og terrasser. Vi afrenser, beskytter og forebygger på alle lodrette og vandrette flader. 

Vi startede i maj 2015 med en enkelt medarbejder, og er på under et år er vokset til 7 ansatte. På trods af vores unge alder, har vi markedets mest erfarne medarbejdere med 25 års erfaring! 

Vi startede med en idé om, at man kan drive en forretning ved at levere høj kvalitet til en fornuftig pris. Vi tror selv på, at det er grundlaget til vores succes. 
På denne korte tid har vi fået over 100 kunder fordelt på Private, Boligforeninger, Erhverv og det Offentlige. Vi har bl.a. også vundet Offentlige og EU-udbud i 4 kommuner. 

Det er vigtigt for os, at vi leverer arbejde af høj kvalitet, og vi er stolte over, at vi har alle vores kunder som referencekunder, hvor vi ved, at vi altid vil få en positiv omtale. 
Hvis vort arbejde ikke opfylder dine eller vore krav til kvalitet, så laver vi det selvfølgeligt om uden beregning, og uden brok. Vi er stolte over, at det ikke er sket endnu. 
Hvis du vil tjekke os, skal du blot bede om at tale med en af vores kunder – du vælger selv hvem! 

Du kan altid få et hurtigt og bindende tilbud fra os. Kvaliteten og prisen taler for sig selv, og du er ikke forpligtet på nogen måde. 

Du kan altid kontakte os på Gratis telefon: 80 35 00 00 eller vores mail: info@hydroclean.dk